Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πρωτομαγιά σε Χαλκιδική και πέριξ!


Κάθε χρόνο η 1η Μαΐου είναι ημερομηνία σταθμός για τα beach bar της Χαλκιδικής!  Οι διψασμένοι για ήλιο Θεσσαλονικείς, αλλά και όσοι θέλουν να περάσουν την Πρωτομαγιά δίπλα στο κύμα,
κατακλύζουν τα beach bar, τα οποία φροντίζουν να σας κρατήσουν συντροφιά με παγωμένα ροφήματα και up lifting μουσικές.
Εσείς που θα κάνετε φέτος Πρωτομαγιά;

Υ.Γ. Και τα σφηνάκια με μέτρο παίδες…

Καλλικράτεια (40 χλμ.)
Το beach bar Crystal Life” σας υποδέχεται και φέτος με ένα super party! Επίσημοι καλεσμένοι οι "Locomondo", που θα σας κρατήσουν συντροφιά με τις πιο ανεβαστικές live μουσικές! (Παραλία Αγ. Παύλου, Ν. Ηράκλεια)

Μυκονιάτικα (41 χλμ.)
Στο “Aloha” το καλοκαίρι ξεκινάει από την 1η Μαΐου με ένα ξέφρενο event. Το dj booth θα "κατακλύσουν" οι Vassilis Kenakis και Dj Fuze

Καλλιθέα (85 χλμ.)
Από το μεσημέρι της Τρίτης το beach barAlmyra” σας περιμένει για Πρωτομαγιά δίπλα στο κύμα, με τους πιο cool ήχους και δροσερά ποτά.

Κασσάνδρα (88 χλμ.)
Μια επαναστατική πρωτομαγιά διοργανώνεται στο beach bar “Χελώνα” με τους djs Chris Ex, Wicked και The Robbed, στο πάρτι με τίτλο “Revoluciona

Σκάλα Φούρκας (94 χλμ.)
Ο Kostis Zartaloudis και το σαξόφωνο του Stefano Lazarino θα φροντίσουν για την καλοπέρασή σας την Πρωτομαγιά στο beach bar “Aqua Mare”. Το πάρτι ξεκινάει από τις 16:00.  

Λείπει το “Babewatch” από την Πρωτομαγιά; Η απάντηση είναι όχι! Στα decks θα βρίσκεται ο Andriano Papadea. Ραντεβού στο Babewatch από τις 16:00 και μετά.

Παλιούρι (112 χλμ)
Με barbeque θα γιορτάσετε την Πρωτομαγιά στο beach bar “Λευκή Άμμος”. Λίγο το φαγητό, λίγο οι κρύες μπύρες και φυσικά η μουσική θα σας μεταφέρουν μακριά από την καθημερινότητα

Αγ. Νικόλαος (107 χλμ.)
Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής το “Talgo” ανοίγει τις πόρτες του την Πρωτομαγιά. Οι πιο τολμηροί μπορούν να κάνουν και μια βουτιά, στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας!

Μια ανάσα από την πόλη

Αν τα οικονομικά σας δεν είναι στο φόρτε τους για να “πεταχτείτε” στη Χαλκιδική ή αν δε μπορείτε μακριά από την πόλη υπάρχουν και οι πιο κοντινές προτάσεις για ξεφάντωμα!

Ν. Επιβάτες (25 χλμ.)
Το “Mama Bloom” και την Πρωτομαγιά σκαρώνει παρτάκι, εκεί που σκάει το κύμα, με μπόλικη μουσική, χορό και δροσερά spirits.

Ποταμός Επανομή (32 χλμ.)
Το “Φύκι” κάνει opening party την 1η Μαΐου και κλείνει ραντεβού πρώτη ξαπλώστρα… παραλία. Εκπλήξεις και ωραίες μουσικές σας περιμένουν κάτω από τον καυτό ήλιο.

Στο “Εν Πλω” θα συναντηθείτε με τους djs Junior Pappa, Antonio και Jase, που επιμελούνται τη διασκέδασή σας. (8ο χλμ. Επανομής – Ηράκλειας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More