Κυριακή 13 Μαΐου 2012

"H Λαίδη Νταϊάνα ήταν ψυχικά άρρωστη"


15 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Νταϊάνα της θλιμένης πριγκίπισσας και δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί με τα θολά σημεία της ζωής της. 
από την Τζο Αν Χείλαρη
Το μυστήριο με τον θάνατό της, τους έρωτές της,τα προβλήματα του γάμου της με τον Κάρολο, τις σχέσεις της με τη Βασίλισσα και την εμμονή με το βάρος της. Έχει γίνει η έμπνευση για δεκάδες ταινίες, τραγούδια και για βιβλία.
Ένα πρόσφατο βιβλίο με τη βιογραφία της Νταϊάνα που έγραψε η Βρετανίδα Πένι Τζόυνιορ έχει δημιουργήσει σάλο και έχει μετατρέψει τη συγγραφέα σε «persona non grata» στην Αγγλία.
Η Τζούνιορ περιγράφει την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού με μελανά χρώματα. Την χαρακτηρίζει κακή μητέρα, νευρωτική, αρρωστημένα προσκολλημένη στον Γουίλιαμ και ψυχικά άρρωστη.
Συνεχίζει ισχυριζόμενη ότι η Νταϊάνα ήταν μια ημίτρελη απροσάρμοστη που δεν ήξερε τι ήθελε και όλα της έφταιγαν, μια αναίσθητη μάνα που δεν σκεφτόταν ούτε στιγμή τα παιδιά της καιδικαιολογώντας την γιατί έχασε τη δική της σε μικρή ηλικία. «Η Νταϊάνα ήταν ψυχικά άρρωστη. Η βουλιμία δεν υπήρχε στη ζωή της, μόνο για να παραμένει λεπτή»
Η Πένι Τζούνιορ έχει γίνει γνωστή γράφοντας βιβλία για την βασιλική οικογένεια. Έχει γράψει ήδη ένα για τον Κάρολο και ένα για την Νταϊάνα και έπεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να είναι ο επόμενος πριν καλά καλά κλείσει τα 30 του χρόνια.
Φυσικά επιθυμώντας να χρυσώσει το χάπι για την Βασιλική Οικογένεια, στο βιβλίο για τον Γουίλιαμ αναφέρει πως ο ίδιος κατόρθωσε να γίνει πολύ συνετός νέος και να μην δείχνει ψυχικά ασταθής παρότι είχε περάσει πολλά σαν παιδί.
Περιμένουμε το επόμενο βιβλίο να είναι για την Κέιτ, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος  καθώς αυτή πλέον κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας εκ μέρους όλης της βασιλικής οικογένειας. Και εκεί ποιός ξέρει τι «αποκαλύψεις» μπορεί να προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More