Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!




KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Νομίζω πως πρέπει να πας στο χωριό σου. Η επαφή με το χώμα και τους απλούς ανθρώπους που αγαπάς και έχεις στην καρδιά σου θα κάνουν καλό στα νεύρα σου που είναι τσιτωμένα σαν χορδές κακοκουρδισμένης άρπας. Τα οικονομικά σου πλάνα καταρρέουν και οι βρισιές σχηματίζονται στα χείλη σου αλλά δεν τολμάς να τις ξεστομίσεις. Νομίζω ότι έχεις αρχίσει να χάνεις την αίγλη σου.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Νομίζεις ότι είσαι μόνος στο πλανήτη γη και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό χωρίς να παίρνεις λογαριασμό. Κρίμα να μην αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε. Κρίμα να μην βλέπεις πέρα από το ψυγείο και την βολή σου στον καναπέ. Αν σηκωθείς επιτέλους και ξεστηλώσεις τα πόδια σου από το χώμα θα διαπιστώσεις ότι ο λόγος και η μπογιά σου περνάει ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η αναπνοή αποτελείται από τη συνεχή αλλαγή, την ανανέωση και το φλερτ. Δεν υφίστασαι χωρίς αυτά τα συστατικά. Αν στα στερήσουν θα μαραθείς σαν την άγρια ορχιδέα χωρίς πότισμα. Κρίμα είναι να στερείς τον κόσμο από την γοητεία σου. Ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές και για επαγγελματικές ευκαιρίες. Η Αφροδίτη είναι φίλη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Είσαι σε φάση διερευνητικής εντολής. Αυτό που ήθελες δεν σου πέτυχε. Όμως δεν το προσπάθησες και πολύ. Κάθεσαι σε μια ακρούλα και γκρινιάζεις σαν το παιδάκι που δεν το παίζουν οι φίλοι του. Δεν πρόκειται να σου χαριστεί τίποτα. Πρέπει να διεκδικήσεις τα πάντα. Τότε και μόνο τότε, όταν κοπιάσεις πολύ θα δεις πως η μουρμούρα αξίζει μοναχά όταν έχεις πασχίσει για κάτι πραγματικά.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Θέλω να ακούσω κάτι δυνατό από εσένα. Έναν βρυχηθμό στεντόρειο φοβιστικό. Τόσο καιρό κάθεσαι σαν αδύναμο γατάκι που το έχουν στριμώξει τα κοπρόσκυλα της γειτονιάς σε ένα αδιέξοδο στενάκι και κλαψουρίζει. Μην το συνεχίσεις αυτό το μοτίβο. Σε χαλάει. Σύντομα θα έχεις μια σοβαρή πρόταση που οικονομικά δεν θα σε ικανοποιήσει. Από κάπου πρέπει να πιαστείς όμως για να ξεπιαστείς από αυτό το λουμπάγκο που σε έχει ακινητοποιήσει.
   
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
  
Το ταμείον είναι μείον και η τύχη σου καμιά. Εντάξει για την τύχη παίζεται αλλά το οικονομικό είναι μείζον θέμα τον τελευταίο καιρό. Εσύ γνωρίζεις άριστα την τέχνη του προγραμματίζειν και θα βγεις σύντομα από τη δύσκολη θέση που έχεις στρογγυλοκαθίσει. Μόνο μην ξεσπάς τα νεύρα σου και την πίεση που νιώθεις στους δίπλα σου. Δεν σου φταίνε καθόλου.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να σου πω για να αποφασίσεις ν’ ανακαλύψεις τον χαμένο σου ερωτισμό. Ούτε ο Ιντιανα Τζόουνζ τέτοια δυσκολία για να βρει αυτά τα αρχαία ερείπια. Γιατί ερείπιο νιώθεις. Κουρασμένος και απογοητευμένος. Δεν βοηθάει όμως το να βρίζεις και να ρίχνεις το φταίξιμο μόνο στους άλλους. Βάλε και τον εαυτό σου στα υποψήφια θύματα του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Έχεις έναν Ερμή που σου στέλνει σήματα μορς και τους κολλητούς Ηλιο και Δία να έχουν κατσικωθεί στον Ταύρο. Τουτέστιν, νιώθεις φουντωμάρες και το ανικανοποίητο χτυπάει κόκκινο. Επειδή βλέπεις τα σκούρα ζητάς πίστωση χρόνου από τον εαυτό σου μέχρι να σε πείσεις ότι αξίζεις και άλλη μια ευκαιρία για να βρεις την Ευτυχία. Αλλά και πάλι δεν είσαι σίγουρος αφού το καθήκον καλεί και  εσύ πάντα ακολουθείς.
  
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Ξανά και ξανά. Αυτή τη φορά ένα άτομο που το είχες τόσο κοντά σου αλλά δεν του έδινες δεύτερη ευκαιρία για να σου πει ένα κοπλιμάν σου τραβάει την προσοχή. Πρόσεχε γιατί το φτύσιμο σου αρέσει αλλά από την πολύ την υγρασία το γραμματόσημο μετά δεν κολλάει καλά. Τα εργασιακά σου υπέρλαμπρα. Μάλλον είναι που κάτι αρχίζει και σου γυαλίζει εκεί μέσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Χαλάρωσε για λίγο. Έχεις Άρη που κάνει τα γλυκά μάτια στην Παρθένο. Σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς τελευταία στα σημαντικά αλλά κάνε ένα διάλειμμα. Δώσε ένα φιλάκι στον εαυτό σου. Να έχεις το νου σου γιατί οι συναντήσεις με νέα πρόσωπα δεν είναι τυχαίες. Κάτι θα σημαίνουν για τα όνειρα και τις σκέψεις που έχεις. Μην αγνοείς τίποτα και κανέναν. Όλα έχουν τον σκοπό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Ξεχωρίζεις έναν που πιθανότατα ίσως και να είναι ο ένας για σένα. Αλλά και πάλι δεν είσαι και πολύ σίγουρος. Εντάξει, δεν θέλεις να του δώσεις και πολύ αέρα. Πολύ καλή ευκαιρία για ταξίδια και προγραμματισμούς. Ωραία, μετά θα κλαις που δεν έχεις χρήματα αλλά αυτός είσαι… Ιστορία μου αμαρτία μου και λάθος μου μεγάλο!

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και συχνά μπλέκεις την πραγματικότητα με την φαντασία. Μην απελπίζεσαι θα γίνει και αυτό που τόσο επιθυμείς. Δεν μπορείς να μένεις μόνος σου για πολύ καιρό και συχνά αναζητάς επιβεβαίωση σε πολύ λάθος καταστάσεις. Το σύνδρομο το Πήτερ Παν είναι όλο δικό σου γιατί δεν μπορείς να μένεις για πολύ καιρό στάσιμος χωρίς συντροφιά. Προσοχή στις κολακείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More