Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Soft πορνό και πρωτιά στο NY Times για το βιβλίο “50 αποχρώσεις του γκρίζου”!


Η Ε. Λ. Τζέιμς είναι μια άγνωστη – σχετικά – συγγραφέας από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των New York Times, με την ερωτική της τριλογία.

Το βιβλίο της “Πενήντα αποχρώσεις του γκρίζου” αφηγείται την ιστορία μιας φοιτήτριας και ενός ζάμπλουτου και μυστηριώδη τύπου. Η σχέση τους μετατρέπεται σε ερωτική και παίρνει έναν έντονα σαδομαζοχιστικό χαρακτήρα. Οι δύο πρωταγωνιστές όμως, η Αναστάσια και ο Κρίστιαν, δεν μπορούν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο όμως το παρελθόν καταδιώκει και τους δύο. 

Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί ως το νέο “Twilight για πιο ώριμες ηλικίες” και φυσικά με πιο πικάντικο περιεχόμενο. Και μπορεί να είναι πρώτο σε κυκλοφορίες, είναι όμως και λογοκριμένο από τις βιβλιοθήκες.

Η “Liberation” αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι πορνό για μαμάδες, έχει συγκίνηση και ρομαντισμό αλλά και έντονο σεξ. Κάτι που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Το ότι πουλιέται σαν ebook διευκολύνει γιατί μπορεί να διαδοθεί ανώνυμα και “να το διαβάσουν και να έχουν φαντασιώσεις οι μαμάδες στο σαλόνι την ώρα που η οικογένεια είναι δίπλα ανυποψίαστη”.

Βέβαια, η συγγραφέας θέλει να απορρίψει τη φράση “πορνό για μαμάδες” και λέει πως κατά βάση είναι μια ερωτική ιστορία με λίγο βίτσιο…

Για να πούμε την αλήθεια το βιβλίο είναι καλογραμμένο και οι σκηνές πάθους είναι αρκετά καυτές αλλά κατά την ταπεινή μας άποψη δεν είναι αυτό που λέμε πορνό... 

Πάρτε μια γεύση από το βιβλίο εδώ: http://www.amazon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More