Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!



Γράφει ο Φαέθωνας

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Δουλειά τσεκ. Οικονομικά και συναισθηματικά νοτ τσεκτ. Έχεις μια ένταση που προκύπτει από το σπίτι. Σε πιέζουν και εσύ αντί να καθήσεις να εξηγήσεις τι ακριβώς σε ενοχλεί κάθεσαι φωνάζεις, χάνεις το δίκιο σου και μετά από τύψεις υποχωρείς. Έτσι δεν θα είσαι ποτέ ο εαυτός σου. Μπορείς με ηρεμία να εξηγήσεις τι θέλεις και τι όχι. Δοκίμασέ το.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Όλο είσαι σε καλό δρόμο λες και όλο λοξοδρομείς. Μην φας έχουμε γλάρο. Γλυκό μου Ταυράκι εκεί που πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου δεν το κάνεις. Όλο αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει και εσύ δεν μπορείς να πας μπροστά. Ξεκίνα γυμναστική α μ ε σ α.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Τα έχεις κάνει κουλουβάχατα. Εσύ μπορείς να μπερδέψεις ακόμα και την Πυθία. Δεν ξέρεις τι και ποιόν θέλεις. Τα παιχνίδια του μυαλού σε θέλγουν αλλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις για κάτι διαφορετικό πλέον καθώς αυτά δεν καταλήγουν πουθενά. Αφού έχεις κάποιον που προσφέρεται να είναι το λιμανάκι σου γιατί δεν χαλαρώνεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Το έχασες το κορμί πατριώτη. Φοβάσαι να πεις τι πραγματικά θέλεις και να εκφραστείς. Σου αρέσουν οι περιπέτειες τόσο όσο τις φοβάσαι. Έχεις επιφυλάξεις και περιορισμούς που δεν σε αφήνουν να χαρείς το τώρα παρολο που εσύ δηλώνεις έτοιμος για όλα. Δεν πειράζει. Το καλοκαίρι έρχεται η διάθεση μένει. Cheers.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Έχεις ορεξούλα για παιχνίδια αλλά διστάζεις. Έλεος. Βγες έξω, παίξε κούνα την ουρίτσα σου. Δώσε λίγη χαρά στα κορίτσα που ξεροσταλιάζουν για σένα. Ξέχνα τις δυσκολίες και τα καθημερινά προβλήματα έχουμε καλοκαίρι που έρχεται και πρέπει να ανανεωθείς.
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Εσύ είσαι και μάνα και πατέρας μαζί. Έχεις γεννηθεί για άνθρωπος της οικογένειας. Είσαι ο μόνος που μπορεί να τους βάλεις όλους σε τάξη. Σήμερα νομίζω ότι είναι η τιμητική σου. Ασχετα αν είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι σε όλους σαν να είσαι η μαμά τους φέρεσαι. Ξέρεις «μη αυτό ή κάνε εκείνο». Χρόνια Πολλά λοιπόν.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Ζυγέ, ζύγισε τα πράγματα, συγκεντρώσου, ηρέμησε, πάρε μια βαθιά ανάσα. Εισπνοή- εκπνοή. Να είδες; Αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγος χρόνος μόνο για σένα και μετά όλα θα είναι καλύτερα. Σου έχουν πέσει τόσα πολλά πάνω σου τελευταία και νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει κανένας. Εξηγήσου με την απίστευτη διπλωματία και ευφράδεια που διαθέτεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Σε πόσα ταμπλώ το παίζεις πες μου; Νομίζεις ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πολύ; Μπορεί να είσαι πολύ καλός κυνηγός αλλά υπάρχουν θηράματα που ξεφεύγουν πολύ εύκολα. Να ξέρεις ότι δεν χωράνε 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και για όλα υπάρχουν συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Γλυκό μου Τοξοτάκι, ξαφνου είσαι πάλι στο κέντρο της δημοσιότητας και πολύ σου αρέσει αυτό. Ξέρεις να γοητεύεις αλλά και να απογοητεύεις. Χρειάζεσαι να ξεδώσεις και να χαλαρώσεις. Είσαι γεννημένος για το φλερτ. Απλά να ξεκαθαρίζεις ότι δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα παραπάνω από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Εδω και καιρό έχεις μια μετέωρη διευρευνητική εντολή. Δεν εξαρτάται από εσένα για να την οριστικοποιήσεις αλλά είσαι σε καλό δρόμο. Πάρε πρωτοβουλία και άνοιξε τα χαρτιά σου. Μην κωλυσιεργείς γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Οι μέρες του τρελού χορού τελειώνουν. Τα κεφάλια μέσα σεμνά και ταπεινά. Άνοιξε το πορτοφόλι σου και κάνε καταμέτρηση των κερμάτων που σου έχουν περισσέψει για να περάσεις τον μήνα. Θέλω προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών γιατί σε βλέπω να ζητάς λεφτά από τη μαμα΄.
  
ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Ψάρι στο ζωδιακό κύκλο ψάρι και στη ζωή. Σταμάτα να τσιμπάς σε οποιοδήποτε δόλωμα σου ρίξουν. Είσαι τόσο ευκολόπιστος που καταντάει χαζομάρα. Δεν έχουν όλοι τη ψυχή και την αγνή καρδιά που κουβαλάς εσύ. Μαθε από τα λάθη σου και προσπάθησε να μην τα ξανακάνεις γιατί κοστίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More