Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

"Γενοκτονία" ΠΑΣΟΚ... Οι πρωτοκλασάτοι πηγαίνουν σπίτι τους!


"Η νύχτα της μεγάλης σφαγής"... Υπερβολικός ο τίτλος με μια πρώτη ανάγνωση, αλλά δείτε αυτή τη λίστα... 
Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Παπουτσής, Φίλιππος Πετσάλνικος, Γιάννης Ραγκούσης, Πέτρος Ευθυμίου, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Γερουλάνος, Δημήτρης Ρέππας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Άννα Νταλάρα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τηλέμαχος Χυτήρης, Χρήστος Πρωτόπαπας… Και δεν εξαντλείται εδώ!
Εξακολουθεί να είναι υπερβολικός ο τίτλος;

Το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκε για τις πολιτικές του και οι... βεντέτες του Κινήματος πλήρωσαν την οργή του κόσμου. Ο καταποντισμός φαίνεται στη "μητέρα όλων των περιφερειών", τη Β' Αθηνών. Το 2009 το ΠΑΣΟΚ "έβγαζε" 20 βουλευτές, σήμερα εκλέγει μόλις τέσσερις...Τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Μίμη Ανδρουλάκη και τον Απόστολο Κακλαμάνη, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα.

Τη Βουλή θα βλέπουν από την τηλεόραση οι Γιάννης Ραγκούσης, Πέτρος Ευθυμίου, Μιλένα Αποστολάκη, Γιώργος Κουτρουμάνης, Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Βούρος, Άννα Νταλάρα,  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τηλέμαχος Χυτήρης και  Χρήστος Πρωτόπαπας.

Παρόμοια "σφαγή" παρατηρείται και στην Α’ Αθηνών, αφού Χρήστος Παπουτσής, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νάσος Αλευράς και Παντελής Οικονόμου αποχαιρετούν το Κοινοβούλιο.

Χρύσα Αράπογλου και Γιάννης Μαγκριώτης μένουν εκτός στην Α' Θεσσαλονίκης... Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να επιλέξει την έδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, τότε στη Βουλή θα εισέλθει  η Εύα Καϊλή. Αλλιώς, η νεαρή βουλευτής μένει εκτός!

Μέχρι και ο πρόεδρος της προηγούμενης Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, χάνει την έδρα του στην Καστοριά. 

Αξιζει να σημειώσουμε πως δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Σοφία Σακοράφα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More