Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

“It’s the end of the world as we know it”… Αυτό υποστηρίζει ένας στους 7!


Η εταιρία δημοσκοπήσεων Ipsos πραγματοποίησε έρευνα, σε διάφορες χώρες του κόσμου, σχετικά με το τέλος του… κόσμου! Και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας ένας στους 10 πιστεύει πως ο κόσμος μας θα καταστραφεί το 2012…

Η έρευνα έγινε με σκοπό να δείξει πόσοι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου το 2012, σύμφωνα με την περίφημη προφητεία των Μάγια. 

Περισσότερο από όλους, το τέλος του κόσμου φοβούνται οι Κινέζοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ipsos στην “αποκάλυψη”, όπως την προβλέπουν οι Μάγια, πιστεύει σχεδόν το 20% των κατοίκων της χώρας! Κι ας μην ξεχνάμε πως και οι Κινέζοι έχουν παρόμοιες ιστορίες καταστροφολογίας για τον αφανισμό της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Οι λιγότερο εύπιστοι στις προβλέψεις των Μάγια αποδεικνύονται οι Καναδοί. Ανάμεσα στους κατοίκους της χώρας αυτής μόλις 5 % πιστεύει ότι το τέλος του κόσμου θα επέλθει το χειμώνα. Στη Ρωσία και την Πολωνία τη συντέλεια αναμένει το 13 % του πληθυσμού.

Τέλος, ένας στους 7 θεωρεί πως το τέλος του κόσμου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους, όχι όμως το 2012.

Αν πιστεύετε και εσείς ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει οι ειδικοί σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε το σοφό ρητό “carpe diem
”. Για εμάς τους υπόλοιπους η ζωή συνεχίζεται…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More