Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει Green Party


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το διαγωνισμό Green Party.

Οι κάτοικοι της πόλης έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος παίρνοντας μέρος στις δύο ενότητες του διαγωνισμού. Στην πρώτη ενότητα θα αναδειχτούν και θα βραβευτούν οι καλύτερες πράσινες δράσεις και πρακτικές, σε τομείς όπως η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση, η μετακίνηση, η εξοικονόμηση ενέργειας και το φυσικό περιβάλλον της οικίας (π.χ. πράσινο μπαλκόνι, καλύτερη αυλή, οικιακή κομποστοποίηση και διαχείρηση απορριμμάτων κ.α.). Η ανάδειξη της καλύτερης ατομικής δράσης των πολιτών θα γίνει με τη βοήθεια της φωτογραφίας ή του βίντεο και ψηφοφορία μέσω της σελίδας του greenparty.gr στο Facebook (www.facebook.com/GreenParty.gr)
Στη δεύτερη ενότητα οι πολίτες καλούνται να δώσουν προτάσεις για τη  βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος της Θεσσαλονίκης, ενώ η καλύτερη πρόταση θα βραβευτεί και θα υιοθετηθεί, με κριτήριο την πρωτοτυπία και την εφαρμοστικότητά της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31/05. Πληροφορίες στο site www.greenparty.gr και στα τηλέφωνα 2310 530585 & 2310 535280.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More